HSSG

Vijesti

Rea Hraski osvojila Veliki kristalni globus, 20.- 23.03.2014. Morzine , Francuska

deaf eu cup

 

Zadnjeg dana natjecanja na završnici Europskog kupa u Morzineu u Francuskoj, naša najbolja gluha skijašica Rea Hraski osvojila je drugo mjesto u slalomu i petu godinu zaredom kući odnijela Veliki kristalni globus !

Pobjednicom Europskog kupa za gluhe naša skijašica Rea Hraski je proglašena na 22. rođendan, te je ovogodišnju završnicu u Morzineu zaključila pobjedama u superveleslalomu, superkombinaciji, veleslalomu, te drugim mjestom u slalomu.

U ovoj je sezoni Rea Hraski s ukupno 11 pobjeda u Europskom kupu najbolja s osvojenih 1180 bodova ispred austrijskih sestara Melisse i Kristine Kock s 860 odnosno 770 bodova.

Više o samom natjecanju možete vidjeti na službenim stranicama natjecanja http://deaf-ski-ec.jimdo.com/  

Nadamo se da će Reu i dalje pratiti ovako dobri rezultati, a kao uvod za 18. Zimske olmpijske igre gluhih, 27.02. - 07.03.2015., Khanty Mansiysk, Rusia gdje se nadamo da će Rea ponovno osvajati i olimpijske medalje za gluhe !

 

 

Hrvatski sportski savez gluhih


Kontaktirajte nas

Adresa: Maksimirska 51a, Zagreb
tel / fax +385 1 370 55 06
Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Website: http://hssg.hr

Designed and powered by:

kopaweb-logo_grey


O nama

HŠSG je osnovan 29.02.1992. godine kao nacionalni športski savez koji okuplja športske klubove i športska društva gluhih osoba sa područja cijele Hrvatske... više..

Povijest

Hrvatski športski savez gluhih je osnovan 29.02.1992. godine u Zagrebu za vrijeme ratnih zbivanja u Hrvatskoj kao nacionalni športski savez... više..

Rezultati

Iz tehničkih razloga molimo Vas da nove rezultate državnih prvenstava trenutno pratite na stranici Zagrebačkog športskog saveza gluhih www.zssg.hr/rezultati.html 

Članovi

Članovima stavljamo na raspolaganje dokumente u PDF formatu... više..