HSSG

Vijesti

Prijem kod predsjednika RH g. Ive Josipovića, 18.09.2013., Pantovčak, Zagreb

grb


Predsjednik RH g. Ivo Josipović primio je na Pantovčaku i nagradio gluhe sportaše, dana 18.09.2013.  za doprinos hrvatskom sportu kroz kontinuiran i marljiv rad.

Hrvatska rukometna reprezentacija gluhih nagrađena je Priznanjem Predsjednika RH povodom osvajanja četvrte po redu zlatne medalje u rukometu na 22. Olimpijskim igrama gluhih, Sofija- Bugarska što potvrđuje kontinuiran i uporan rad gluhih rukometaša, a ujedno je i dodatno priznanje cjelokupnom hrvatskom rukometu kao jednom od najtrofejnih hrvatskih sportova uopće.

Nagrađena je Redom hrvatskog pletera i Lana Skeledžija osvajačica srebrne medalje u streljaštvu (zračni pištolj 10 m) na 22. Olimpijskim igrama gluhih, Sofija- Bugarska kao i naša najtrofejnija gluha sportašica Rea Hraski također Redom hrvatskog pletera za svoje dosadašnje uspjehe u skijanju i kao aktualna svjetska juniorska prvakinja i seniorska vice prvakinja za gluhe.

Predsjednik Marijo Lušić zahvalio se u ime HŠSG Predsjeniku g. Ivi Josipoviću što je prepoznao rezultate gluhih sportaša, a u ime nagrađenih Predsjeniku je zahvalio kapetan rukometne reprezentacije Oliver Lušić.


Hrvatski športski savez gluhih


Kontaktirajte nas

Adresa: Maksimirska 51a, Zagreb
tel / fax +385 1 370 55 06
Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Website: http://hssg.hr

Designed and powered by:

kopaweb-logo_grey


O nama

HŠSG je osnovan 29.02.1992. godine kao nacionalni športski savez koji okuplja športske klubove i športska društva gluhih osoba sa područja cijele Hrvatske... više..

Povijest

Hrvatski športski savez gluhih je osnovan 29.02.1992. godine u Zagrebu za vrijeme ratnih zbivanja u Hrvatskoj kao nacionalni športski savez... više..

Rezultati

Iz tehničkih razloga molimo Vas da nove rezultate državnih prvenstava trenutno pratite na stranici Zagrebačkog športskog saveza gluhih www.zssg.hr/rezultati.html 

Članovi

Članovima stavljamo na raspolaganje dokumente u PDF formatu... više..