HSSG

Vijesti

2. Sv. prvenstvo gluhih u skijanju, 12. - 18.03.2017., Innerkrems, Austrija


wdcc_2nd

Prošlog tjedna završilo je 2. Svjetsko prvenstvo u skijanju za gluhe koje se održalo u Innerkremsu, Austrija. Naša Rea Hraski ponovo je bila uspješna te je osvojila brončanu medalju u Super G disciplini, ali ostvarila je i zapažene rezultate u ostalim disciplinama. U spustu i veleslaomu zauzela je 4. mjesto dok je u superkombinaciji i slalomu zauzela 5. mjesto.

Iako je konkurencija u skijanju za gluhe u svijetu sve jača Rea je ponovno dokazala da se upornim i marljivim radom te unatoč ozljedi u prijašnjim godinama moguće nositi sa konkurenticama iz zemalja koje imaju i bolje uvijete za skijanje od Hrvatske.  


Iako je osvojena samo jedna brončana medalja na navedenom natjecanju jako smo ponosni na ovaj uspjeh Ree kao i na rad trenera i oca Željka Hraskog koji Reu prati na svim njezinim natjecanjima. 

Rea Hraski dalje nastavlja sa natjecanjima u skijaškom kupu za gluhe gdje je trenutno na 2. mjestu iza austrijanke Melise Koch, a posljednje natjecanje kupa održava se 7. - 9.04.2017. u Švicarskoj.

Rei želimo još puno dobrih rezultata u skijanju, a više o samom 2. SP gluhih možete pogledati na stranicama http://www.innerkrems2017.com/

Športski pozdrav,
 

Hrvatski športski savez gluhih

 rea 2sp


Kontaktirajte nas

Adresa: Maksimirska 51a, Zagreb
tel / fax +385 1 370 55 06
Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Website: http://hssg.hr

Designed and powered by:

kopaweb-logo_grey


O nama

HŠSG je osnovan 29.02.1992. godine kao nacionalni športski savez koji okuplja športske klubove i športska društva gluhih osoba sa područja cijele Hrvatske... više..

Povijest

Hrvatski športski savez gluhih je osnovan 29.02.1992. godine u Zagrebu za vrijeme ratnih zbivanja u Hrvatskoj kao nacionalni športski savez... više..

Rezultati

Iz tehničkih razloga molimo Vas da nove rezultate državnih prvenstava trenutno pratite na stranici Zagrebačkog športskog saveza gluhih www.zssg.hr/rezultati.html 

Članovi

Članovima stavljamo na raspolaganje dokumente u PDF formatu... više..