HSSG

Vijesti

Najava - 1. Svjetsko prvenstvo gluhih u Alpskom skijanju.- 23.02. - 02.03.2013., Nesselwang- Njemačka


wdcc_2nd

Od 23.02. do 03.03. održati će se 1. Svjetsko prvenstvo gluhih u alpskom skijanju u Nesselwangu, Njemačka. Hrvatsku će predstavljati naša najbolja gluha skijašica Rea Hraski i trenutačno vodeća u Europa kupu za gluhe.


Rea Hraski trenutno je jedna od ponajboljih gluhih skijašica u svijetu i osvajačica je brončane medalje na 16. olimmpijskim igrama gluhih u Salt Lake Cityu 2007. godine u disciplini slalom sa još nepunih 16 godina.

Rea Hraski prije nekoliko dana dobila je i posebno godišnje priznanje Zagrebačkog športskog saveza za sportaše sa invaliditetom, a na temelju svojih uspjeha u 2012. godini u Europa kupu za gluhe gdje je uvjerljivo zadržala prvo mjesto da samog kraja, te sa svoj nastup na Europskom prvenstvu za gluhe u alpskom skijanju gdje je u juniorskoj konkurenciji u svim disciplinama osvojila 5 zlatnih medalja, a u seniorskoj konkurenciji 5 srebrnih medalja.

Želimo puno uspjeha Rei Hraski na predstojećem 1. Svjetskom prvenstvu u alpskom skijanju kao i na svim budućim natjecanjima na kojima će nastupit naša mlada skijašica.

Više o samom natjecanju možete pogledati na stranicama http://www.2013skiing-wc.dg-sv.de  


Športski pozdrav,
 

Hrvatski športski savez gluhih

 


Kontaktirajte nas

Adresa: Maksimirska 51a, Zagreb
tel / fax +385 1 370 55 06
Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Website: http://hssg.hr

Designed and powered by:

kopaweb-logo_grey


O nama

HŠSG je osnovan 29.02.1992. godine kao nacionalni športski savez koji okuplja športske klubove i športska društva gluhih osoba sa područja cijele Hrvatske... više..

Povijest

Hrvatski športski savez gluhih je osnovan 29.02.1992. godine u Zagrebu za vrijeme ratnih zbivanja u Hrvatskoj kao nacionalni športski savez... više..

Rezultati

Iz tehničkih razloga molimo Vas da nove rezultate državnih prvenstava trenutno pratite na stranici Zagrebačkog športskog saveza gluhih www.zssg.hr/rezultati.html 

Članovi

Članovima stavljamo na raspolaganje dokumente u PDF formatu... više..