HSSG

Vijesti

Najava - 2. Svjetsko prvenstvo gluhih u curlingu, 23.02.- 02.03.2013., Bern- Švicarska


wdcc_2nd

Od 23.02. do 03.03. održati će se 2. Svjetsko prvenstvo gluhih u curlingu u Bernu, Švicarska. Hrvatsku će predstavljati samo ženska ekipa i aktualne prvakinje Hrvatske u organizaciji Hrvatskog curling saveza.


U sastavu reprezentacije su: Melani Lušić, Marijana Božić, Ane Miljković, Katarina Vidaković, Emina Crnaić.

Na 1. svjetskom prvenstvu u Winnipegu, Kanada 2009. godine naša ženska reprezentacija zauzela je 5. mjesto,a s obzirom da se radi o novom olimpijskom sportu gluhih i na temelju iskustva naše ekipe te kvalitetnijim pripremama nego u 2009. godini nadamo se boljem plasmanu na ovom natjecanju.

Ovom prilikom se zahvaljujemo kanadskom treneru Jamieu Boutinu na pomoći u pripremnoj fazi naše ekipe, Hrvatskom curling savezu te cjelokupnoj javnosti na podršci curling sportu i ženskoj curling reprezentaciji gluhih. 

Više o samom natjecanju možete pogledati na stranicama http://www.wcdeafcurling2013.com  


Športski pozdrav,
 

Hrvatski športski savez gluhih

 


Kontaktirajte nas

Adresa: Maksimirska 51a, Zagreb
tel / fax +385 1 370 55 06
Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Website: http://hssg.hr

Designed and powered by:

kopaweb-logo_grey


O nama

HŠSG je osnovan 29.02.1992. godine kao nacionalni športski savez koji okuplja športske klubove i športska društva gluhih osoba sa područja cijele Hrvatske... više..

Povijest

Hrvatski športski savez gluhih je osnovan 29.02.1992. godine u Zagrebu za vrijeme ratnih zbivanja u Hrvatskoj kao nacionalni športski savez... više..

Rezultati

Iz tehničkih razloga molimo Vas da nove rezultate državnih prvenstava trenutno pratite na stranici Zagrebačkog športskog saveza gluhih www.zssg.hr/rezultati.html 

Članovi

Članovima stavljamo na raspolaganje dokumente u PDF formatu... više..