HSSG

Vijesti

1. Sv. prvenstvo u borilačkim sportovima za gluhe, 18. - 24.07.2016.,Samsun, Turska.

taekwondo 100px

Naše mlade i uspješne natjecateljice Sara Rajčević i Matea Kolovrat, članice Hrvatske taekwondo reprezentacije gluhih, osvojile su titule svjetskih prvakinje u taekwondo na 1. Sv. prvenstvu u borilačkim sportovima za gluhe koje se održalo od 18. -24.07.2016. u Samsunu, Turska.

Matea Kolovrat osvojila je u borbama zlatnu medalju u kategoriji do 57 kg te u formama brončanu medalju, a iste rezultate ostvarila je i Sara Rajčević u kategoriji do 67 kg.

Zadovoljstvo ovim rezultatom je još i veće s obzirom da se radi o 1. Svjetskom prevnstvu u taekwondou za gluhe gdje će se rezultati naše dvije mlade natjecateljice još dugo pamtiti, a uz činjenicu da politička situacija u Turskoj za vrijeme natjecanji nije bila najbolja dodatno nam daje samopouzdanje da će i u buduće ove dvije mlade djevojke i u najtežim okolnostima dati sve od sebe kako bi predstavljale Hrvatsku na najbolji mogući način sa vjerom u sebe i svoj tim trenera.

Reprezentaciju su činili i članovi stručnog tima: Sanela Tolić Medak- izbornik i Feđa Medak- trener, Ivan Bubalo - trener te Melani Turković - manager ekipe. Čestitamo Matei Kolovrat i Sari Rajčević te stručnom timu na sportskom uspjehu i želimo im puno uspjeha u daljnjem radu te osvajanja još mnogo medalja.

Hrvatski sportski savez gluhih

 

 

 

teakwondo samsun1
Kontaktirajte nas

Adresa: Maksimirska 51a, Zagreb
tel / fax +385 1 370 55 06
Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Website: http://hssg.hr

Designed and powered by:

kopaweb-logo_grey


O nama

HŠSG je osnovan 29.02.1992. godine kao nacionalni športski savez koji okuplja športske klubove i športska društva gluhih osoba sa područja cijele Hrvatske... više..

Povijest

Hrvatski športski savez gluhih je osnovan 29.02.1992. godine u Zagrebu za vrijeme ratnih zbivanja u Hrvatskoj kao nacionalni športski savez... više..

Rezultati

Iz tehničkih razloga molimo Vas da nove rezultate državnih prvenstava trenutno pratite na stranici Zagrebačkog športskog saveza gluhih www.zssg.hr/rezultati.html 

Članovi

Članovima stavljamo na raspolaganje dokumente u PDF formatu... više..