HSSG

Vijesti

Natječaja za teh. direktora, izbornika i trenera HSSG, 09.05.2016., Zagreb

webhssg

 

Pozivamo zainteresirane osobe i udružene članice da predlože svoje kandidate za volonterske funkcije na pozicijama tehničkog direktora, izbornika i trenera za šah, futsal i nogomet gluhih.

Osobe koje su zainteresirane za navedene funckije moraju HSSG dostaviti svoj životopis i svoju prijavu za navedenu funkciju te imati pismenu podršku barem  jedne od udruženih članica HSSG.

Osobe koje se javljaju na navedeni natječaj moraju biti upoznate sa sportom gluhih i djelovanjem HSSG te Statutom HSSG i pravilnicima na temelju koji HSSG djeluje.

Rok za prijavu je do 09.06.2016. te molimo kandidate da svoje prijave u pisanoj formi dostave na kontakte HSSG. 

Sportski pozdrav,

Hrvatski sportski savez gluhih


Kontaktirajte nas

Adresa: Maksimirska 51a, Zagreb
tel / fax +385 1 370 55 06
Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Website: http://hssg.hr

Designed and powered by:

kopaweb-logo_grey


O nama

HŠSG je osnovan 29.02.1992. godine kao nacionalni športski savez koji okuplja športske klubove i športska društva gluhih osoba sa područja cijele Hrvatske... više..

Povijest

Hrvatski športski savez gluhih je osnovan 29.02.1992. godine u Zagrebu za vrijeme ratnih zbivanja u Hrvatskoj kao nacionalni športski savez... više..

Rezultati

Iz tehničkih razloga molimo Vas da nove rezultate državnih prvenstava trenutno pratite na stranici Zagrebačkog športskog saveza gluhih www.zssg.hr/rezultati.html 

Članovi

Članovima stavljamo na raspolaganje dokumente u PDF formatu... više..