HSSG

Vijesti

18. ZOIG - curling gluhih, 28.03. -05.04.2014., Khanty Mansiysk, Rusija

 

deaflympics 18th

Hrvatska ženska curling reprezentacija gluhih na 18. Zimskim olimpijskim igrama gluhih, 28.03. - 05.04.2014., u Khanty Mansiysku, Rusija iako je dala svoj maksimum nije uspjela doći do medalje. Ovaj rezultat nimalo ne razočarava kada se uzmu u obzir činjenice da su bolje od nas bile samo predstavnice redom Rusije, Kine i Kanade za koje možemo reći da su sportske i curling velesile. 

U sastavu naše curling reprezentacije nastupale su Marijana Božić, Melani Turković, Maja Sertić i Emina Crnaić.

Netom prije samih Olimpijskih igara gluhih u Rusiji ozlijedila se naša najbolja skijašica Rea Hraski koja je svojim dosadašnjim rezultatima dokazala da je jedna od najboljih gluhih skijašica na svijetu. Uvažavajući ovu činjenicu malo nam je žao što naša predstvnica Rea Hraski nije nastupila na ovom velikom natjecanju te joj ovom prilikom želimo brz oporavak i povratak skijanju. 

Više o samim 18. Olimpijskim igrama gluhih možete vidjeti na službenim stranicama igara: http://www.2015deaflympics.org/ i http://ugra2015.com/sports/curling/

Hrvatski sportski savez gluhih


Kontaktirajte nas

Adresa: Maksimirska 51a, Zagreb
tel / fax +385 1 370 55 06
Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Website: http://hssg.hr

Designed and powered by:

kopaweb-logo_grey


O nama

HŠSG je osnovan 29.02.1992. godine kao nacionalni športski savez koji okuplja športske klubove i športska društva gluhih osoba sa područja cijele Hrvatske... više..

Povijest

Hrvatski športski savez gluhih je osnovan 29.02.1992. godine u Zagrebu za vrijeme ratnih zbivanja u Hrvatskoj kao nacionalni športski savez... više..

Rezultati

Iz tehničkih razloga molimo Vas da nove rezultate državnih prvenstava trenutno pratite na stranici Zagrebačkog športskog saveza gluhih www.zssg.hr/rezultati.html 

Članovi

Članovima stavljamo na raspolaganje dokumente u PDF formatu... više..