HSSG

Vijesti

Hrvatska curling reprezentacija gluhih, 25.04. - 01.05.2016. Ljubljana

ecc c 2016

 

Hrvatski ženska curling reprezentacija gluhih nastupila je na Europskom prvenstvu u curlingu u skupni C od 25.04. - 01.05.2016. i ostvarila zapažen uspijeh osvajanjem 5. mjesta.

Naše djevojke u sastavu Melani Turković, Marijana Božić, Maja Sertić, Emina Crnaić, Vanja Beganović nakon pobjede na državnom prvenstvu Hrvatske koje se održalo vikend prije u Bratislavi ostvarile su pravo na nastup na ovom Europskom prevnstvu C skupine.

Natjecanje se održalo u ledenoj dvorani Zalog kraj Ljubljane, a Slovenija je po prvi puta bila domaćin ovako važnog natjecanja.

Hrvatska curling reprezentacija gluhih ostavila je ponovno jak dojam na organizatore, konkurente te gledateljstvo i medije kao jedina reprezentacija koju sačinjavaju gluhe djevojke i koje su dostojanstveno predstavljale Hrvatsku i dale svoj maksimum kako bi prezentirale hrvatski curling sport.

Više o samo natjecanju možete pogledati na službenim stranicama i You Tube kanalu:

 

 https://www.youtube.com/watch?v=D0mJhankSGU 

 

http://softpeelr.sharedobject.ch/en/tournaments/320


Sportski pozdrav,

Hrvatski sportski savez gluhih

cro eccc2016


Kontaktirajte nas

Adresa: Maksimirska 51a, Zagreb
tel / fax +385 1 370 55 06
Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Website: http://hssg.hr

Designed and powered by:

kopaweb-logo_grey


O nama

HŠSG je osnovan 29.02.1992. godine kao nacionalni športski savez koji okuplja športske klubove i športska društva gluhih osoba sa područja cijele Hrvatske... više..

Povijest

Hrvatski športski savez gluhih je osnovan 29.02.1992. godine u Zagrebu za vrijeme ratnih zbivanja u Hrvatskoj kao nacionalni športski savez... više..

Rezultati

Iz tehničkih razloga molimo Vas da nove rezultate državnih prvenstava trenutno pratite na stranici Zagrebačkog športskog saveza gluhih www.zssg.hr/rezultati.html 

Članovi

Članovima stavljamo na raspolaganje dokumente u PDF formatu... više..